Tuomiokirkon lasimaalaus
Etusivu / Päätöksenteko / Pappisasessorivaalien ehdokkaat

Pappisasessorivaalien ehdokkaat

Hiippakunnan molempien pappisasessoreiden tehtäväkausi päättyy helmikuussa 2020.  Pappisasessori valitaan kolmeksi vuodeksi kerrallaan ja sama henkilö voidaan valita enintään kahdeksi kaudeksi tehtävään.  Utajärven seurakunnan kirkkoherra Heikki Nissinen on toiminut pappisasessorina yhden kauden ajan, Haapajärven seurakunnan kirkkoherra Kari Tiirolalla täyttyy jo toinen kolmivuotiskausi.

Lokakuun 31. päivänä järjestetään Heikki Nissisen tällä hetkellä hoitamaa tehtävää koskeva vaali.  Vaaleissa pääsevät äänestämään hiippakunnan papit ja lehtorit. Käymme tuomiokapitulissa tässä vaiheessa läpi kaikkien äänioikeutettujen osoitetiedot, jotta vaaliposti löytäisi perille.
Jos osoitteesi muuttuu, ilmoitathan siitä osoitteeseen oulu.tuomiokapituli@evl.fi!  Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon sähköpostiosoitteita. Nyt on siis hyvä aika myös päivittää se yhteystieto, jos et käytä evl.fi -osoitetta.

Hyvä pappisasessorin vaalissa kelpoinen!

Tuomiokapituli määräsi 12.9. kokouksessaan lääninrovastit järjestämään pappisasessorin vaalin 31.10.2019 ja totesi Sinut vaalikelpoiseksi.
Teemme vaalista sivun hiippakunnan internetsivustolle ehdokkaiden esittelemiseksi.
Siksi toivon, että voisit vastata seuraaviin kysymyksiin 26.9. mennessä.
Voit toimittaa vastauksesi ja mahdollisesti myös valokuvan tähän sähköpostiosoitteeseen:
ilmoittautuminen.oulunhiippakunta@evl.fi

1. Oletko kiinnostunut tulemaan valituksi pappisasessorin tehtävään?
2. Mikäli vastasit 1. kysymykseen myöntävästi: Esittelysi ja perustelut halukkuudellesi pappisasessorin tehtävään (max 1500 merkkiä välilyönteineen).
3. Halutessasi voit toimittaa valokuvasi.