Etusivu / Piispanpyöräily la 14.9. klo 10 Oulussa

Piispanpyöräily la 14.9. klo 10 Oulussa

Tervetuloa Piispanpyöräilyyn!

Piispanpyöräily on uusi liikuntatapahtuma, jonka tavoitteena on kerätä varoja paikallisten vähävaraisten lapsiperheiden liikuntaharrastusten tukemiseen. Keräyksessä on mukana Kotimaanapu ja tapahtuman tuotto ohjataan perille Oulun seurakuntien diakoniatyön kautta. Keräyspotin kasvua pääset seuraamaan täällä.

Nyt laitetaan pyörät pyörimään ja pyöräillään lapsille liikuntaa. Tule sinäkin vitosella mukaan Piispanpyöräilyyn!

Lähtö la 14.9. klo 10 Oulun tuomiokirkon portailta, jossa ensin liikuttavan pieni hartaus ja yhteislähtö, mukana piispa Jukka Keskitalo.

Matkakohteena Oulunjoen pappila, jossa hyvän olon tarjoilua ja ohjelmaa. Tuomiokirkolla lähtöhetkellä tapahtuva Eikka, PoPLin testibussiohjelma ja Oulujoen pappilan ohjelma sopii kaikille. Voit myös liikkua omalla välineelläsi sinulle sopivan matkan ja osallistua näin tapahtumaan!

Oulujoen pappilan pihassa PoPLin testipussi Eikassa on mahdollista käydä maksuttomassa kehonkoostumusmittauksessa. Mittauksessa saat selville kehosi rasva- ja lihastasapainon.

 

Lahjoita täällä tai klikkaa alla olevaa kuvaa:

 

MITEN TOIMIA?
  1. Voit osallistua Piispanpyöräilyyn lahjoittamalla haluamasi summan keräykseen. Pääset lahjoittamaan täältä.
  2. Haasta ystäviäsi tai harrastusporukkasi mukaan Piispanpyöräilyyn! Tähän voit hyödyntää Piispanpyöräilyn Facebook-sivua.
  3. Laita kalenteriin 14.9. klo 10 ja tule mukaan Oulun tuomiokirkolta lähtevään liikuntatapahtumaan!

Pääyhteistyökumppani: Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry

 

 

 

Muut yhteistyökumppanit: Oulun seurakunnat, Oulun tuomiokirkkoseurakunta, Oulujoen seurakunta 

Piispanpyöräilyn reitti lähtee Oulun tuomiokirkolta ja kulkee kaunista jokivarsipyörätietä pitkin Poikkimaantien sillalle. Pidempi reitti jatkaa Sanginsuuta kohti ja menee Madekosken kyläkaupan ja Sanginsuun sillan yli joen toiselle puolelle, josta ajetaan Oulujoen pappilaan. Reitillä oppaina Oulun kirkkoherrat!

Rauhan Tervehdyksen artikkeli Piispanpyöräilystä.

Lue lehti klikkaamalla kuvaa: